Зі Святом Святої Трійці : Зі святом Святої Трійці... - У свято трійці бажаю багато радості, добра, море сонця нехай подарує ця літня пора.

Зі Святом Святої Трійці : Зі святом Святої Трійці... - У свято трійці бажаю багато радості, добра, море сонця нехай подарує ця літня пора.. Нехай свята трійця супроводжує по життю, і оберігає від горя, нещастя і негативу. Свята трійця — радісне свято. Нехай вас береже і благословляє господь. Суббота, 18 июня 2016 г. Дата щороку змінюється тому, що день святої трійці пов'язаний з пасхою.

Тому пропонуємо найкращі привітання зі святом трійці. Православні християни 7 червня відзначають свято трійці, в народі його називають зеленим святом. Вітаю з чудовим, добрим святом трійці. У душі вам миру й божої благодаті! * * * вітаю зі святою трійцею!

Порошенко привітав зі святом Трійці та взяв участь у ...
Порошенко привітав зі святом Трійці та взяв участь у ... from glavcom.ua
Бажаю, щоб небесні хранителі завжди були за спиною. В цей день проходить урочиста служба у храмах. Збере народ свято пресвяте нині, молитва господу полине. Нехай божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм щастям, здоров'ям і радістю. Суббота, 18 июня 2016 г. Вітаємо зі святом святої трійці. Всі домівки наші в зелені купаються, бо зелені свята до нас наближаються. У свято трійці вам бажаю багато радості, добра, хай море сонця подарує погожа літня ця пора!

Після служби наші предки влаштовували в селах хороводи та співали.

Вітаю зі святом святої трійці! У свято трійці бажаю багато радості, добра, море сонця нехай подарує ця літня пора. Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть у самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе. В цей лагідний день, відчуваю легкий та свіжий, весняний, радісний вітерець. Нехай свята трійця супроводжує по життю, і оберігає від горя, нещастя і негативу. Тож хай щастя буде в хаті! Бажаю, щоб небесні хранителі завжди були за спиною. Щоб усі негаразди розсіялися і поступилися місцем світлу, радості та спокою. Які трави потрібно освячувати на трійцю і в чому щоб не знали очі сльози, з позитивом все сприймай! Нехай урочистий церковний дзвін наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і нагородить терпінням. Нехай божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм щастям, здоров'ям і радістю. Нехай вас береже і благословляє господь. Хай трійця свята в любові єднає парафію нашу в єдину родину, а мир, мов голубка, над нами літає ми богу приносимо молитву уклінно:

Щоб усі негаразди розсіялися і поступилися місцем світлу, радості та спокою. Думати тільки про хороше, добрі справи творити. Святої трійці чудове свято завітало до кожного в хату, щоб осяяти скрізь добром, наповнити. І святковий дощ їм тихо підспіває і веселка дугою об'єднає… і знову повірить серце в чудеса, огорнуті всі свята німбом. Щоб небо було тільки ясним зі святом трійці вас!

Зі Святом Святої Трійці! листівка фото привітання малюнок ...
Зі Святом Святої Трійці! листівка фото привітання малюнок ... from i.imgur.com
Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Хай зеленіє і живе у мирі світ, і в нас із вами буде все — в порядку! Нехай радує вас життя любов'ю, здоров'ям, щастям та красою! В цей день проходить урочиста служба у храмах. У свято трійці вам бажаю багато радості, добра, хай море сонця подарує погожа літня ця пора! Красиве привітання з зеленими святами! Щоб небо було тільки ясним зі святом трійці вас! У свято трійці бажаю багато радості, добра, море сонця нехай подарує ця літня пора.

Трійця (зелена неділя, день святої трійці) у 2021 році припадає на 20 червня.

А ось привітати друзів, рідних і близьких зі святом варто обов'язково. Дата щороку змінюється тому, що день святої трійці пов'язаний з пасхою. Вітаю з православним святом всіх християн святої трійці! Нехай урочистий церковний дзвін наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і нагородить терпінням. На свято трійці (або як ще називають цей день в народі, зелені свята) ми традиційно прикрашаємо оселю пахучим зіллям та надсилаємо привітання рідним та друзям. З трійцею святою вітаю!нехай трійця вас благословить, вбереже від лиха, зла і бід. У цей світлий день святий дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу христової віри й істини. Всі домівки наші в зелені купаються, бо зелені свята до нас наближаються. Хай зеленіє і живе у мирі світ, і в нас із вами буде все — в порядку! Думати тільки про хороше, добрі справи творити. Вітаємо із християнським святом і бажаємо знаходити у настільки динамічну епоху час для всевишнього й святої трійці. Нехай радує вас життя любов'ю, здоров'ям, щастям та красою! Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть у самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе.

Вітаю з православним святом всіх християн святої трійці! У свято трійці вам бажаю багато радості, добра, хай море сонця подарує погожа літня ця пора! Хай здійснить усі ваші бажання. Вітаємо із християнським святом і бажаємо знаходити у настільки динамічну епоху час для всевишнього й святої трійці. Бажаю, щоб небесні хранителі завжди були за спиною.

Вітаємо зі святом Успіння Святої Богородиці.
Вітаємо зі святом Успіння Святої Богородиці. from prof-osvita.org.ua
Свята трійця ступила на поріг. А ось привітати друзів, рідних і близьких зі святом варто обов'язково. І душу світлим почуттям наповнює. Всіх вітаю щиро й хочу побажати зі святом трійці вас! У свято трійці вам бажаю багато радості, добра, хай море сонця подарує погожа літня ця пора! Православні християни 7 червня відзначають свято трійці, в народі його називають зеленим святом. Вітаємо зі святом святої трійці. Щоб смуток і негаразди розсіялися й поступилися місцем миру, радості і спокою.

Тож хай щастя буде в хаті!

Привітання з святою трійцею (зеленими святами). Щоб смуток і негаразди розсіялися й поступилися місцем миру, радості і спокою. Цього року трійця припадає на 20 червня. Нехай вас береже і благословляє господь. Красиве привітання з зеленими святами! Вітаю з православним святом всіх християн святої трійці! Нехай свята трійця супроводжує по життю, і оберігає від горя, нещастя і негативу. В україні свята трійця є державним святом, тому з цієї нагоди передбачено вихідний. Які трави потрібно освячувати на трійцю і в чому щоб не знали очі сльози, з позитивом все сприймай! Вітаю зі святом святої трійці! Після служби наші предки влаштовували в селах хороводи та співали. А ось привітати друзів, рідних і близьких зі святом варто обов'язково. Нехай радує вас життя любов'ю, здоров'ям, щастям та красою!